Projecte cultural Dona Cançó ( març)

Notícies

29.01.2014 - 11:12

Ens adrecem a vosaltres per fer-vos arribar una proposta que esperem us resulti interessant per a la programació del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona treballadora.(o si ja estigués tancada la programació, per a qualsevol altra ocasió)

DONA CANÇO és un projecte musical, poètic, teatral... Un espectacle de varietats on quatre artistes comparteixen cadascuna un treball de 20 minuts; en total l'espectacle dura una hora i mitja. Tenint en compte els temps que ens toquen viure, hem ajustat molt el pressupost.

Hem creat una plataforma cultural que treballa per i per a la creativitat femenina. Analitzant el sector cultural actual hem arribat a la conclusió de que aquesta es una tasca necessària i urgent.

El primer filtre de la nostra plataforma és la qualitat artística alhora que apostem per la multidisciplinarietat, multiculturalitat i la transgeneracionalitat. El projecte DONA CANÇO acumula uns quants anys d'experiència en el sector cultural i disposem d'un llistat de 140 artistes de diferents àmbits: música, poesia, narració oral, contacontes, clown, circ, cabaret i titelles.

Per a tots/es aquells/es de vosaltres que encara no ens coneguin, us enviem la nostra web:

www.donaweb.info podreu trobar informació detallada del nostre projecte. A odeu consultar vídeos de les nostres artistes. Així mateix ús adjuntem un dossier explicatiu esperant que sigui del vostre interès.

Si necessiteu més informació, us convidem a viure l'experiència del Dona Cançó qualsevol divendres a les 22:00h a:

El cafè de Les Delícies Rambla del Raval, 47 (Barcelona)

Una altre proposta en la mateixa línia és el Dona Contes. Podeu consultar més informació en el següent link:

www.youtube.com/user/DonaShows

p

http://www.youtube.com/watch?v=a0OuW1fKxTI&feature=relatedEsperem contactar amb vosaltres ben aviat i recordeu que podeu utilitzar els nostres dossiers per incloure'ls en les vostres campanyes així com per sol·licitar subvencions. Us estarem molt agraïdes si difoneu aquesta informació als organismes amb els quals cregueu que podríem col·laborar.

Moltes gràcies per haver-nos dedicat part del vostre temps, i per a qualsevol consulta no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.

Molt cordialment,

Alicia Martel

Directora Artística y Creadora del Dona Canço

Almudena Sierra

Producción Dona Cançó

Teléfono de contacto: 686001454 / 648188169